Kami Di MUDAH.MY

Monday, March 5, 2018

PAKEJ RM45,000 : KEDAI TAYAR EKONOMI


Assalamualaikum.


PAKEJ RM45K memberi peluang kepada para usahawan memiliki perniagaan kedai tayar sendiri.



MESIN-MESIN

1. NEW TIRE CHANGER AR2TECH MODEL AR518 (FULLY AUTOMATIC)





BOLEH BUKA RIM DARI 10" - 24"
220V-240V / 1 PHASE POWER SUPPLY



2. NEW OFF WHEEL BALANCER AR2TECH MODEL AR-222


220V-240V / 1 PHASE POWER SUPPLY





3.NEW JAGUAR 2HP AIR COMPRESSOR


220V-240V / 1 PHASE POWER SUPPLY
TANK 150 LITER



4. TOOLS 



MR.MARK 27 PCS SOCKET WRENCH SET


5. LAIN-LAIN PERALATAN


1 UNIT IMPACT WRENCH AIR GUN
2 UNIT 3TON FLOOR JACK
2 PAIR JACK STAND
1 GULUNG GIANT 3/8" HEAVY DUTY AIR HOSE







BARANG JUALAN

1. TAYAR BARU JENAMA FALKEN DAN DUNLOP
SAIZ 12" SEHINGGA 17"

HOT SIZE!!

100 BIJI








2.  HEPTAGON SPORT RIM LUG NUT





3. LAIN LAIN



1. Wheel Spacer 2 Set - Tebal & Nipis
2. Valve Opener
3. Tubeless Repair Kit - Tampal Tayar (Paling Untung)
4. Tubeless Valve - Getah 100 Biji
5. Tubeless Valve Besi - 100 Biji
6. Timah Balancer Pelbagai Berat
7. Tool Untuk Pasang Tubeless Valve - 1 Unit
8. Tool Untuk Ketuk dan Cabut Timah pada Rim - 1 Unit
9. Tyre Pressure Gauge - 1 Unit









ANDA HANYA PERLU SEDIAKAN MODAL, PREMIS PERNIAGAAN / KEDAI DAN PEKERJA

MESIN - MESIN DAN BARANG JUALAN KAMI YANG AKAN URUSKAN


Untuk permulaan perniagaan, boleh juga untuk bekerja sendiri tanpa pekerja.
Apabila bisnes dah stabil bolehlah mengambil seorang dua pekerja dan boleh pula mempelbagaikan lagi barang jualan dan perkhidmatan seperti sport rim dan minyak hitam.


Margin untung untuk jualan tayar terpakai adalah lebih kurang 20% - 40 % bergantung kepada budi bicara dan kebijaksanaan anda. manakala margin untung untuk tayar baru adalah lebih kurang 10%-30%.


Manakala bagi perkhidmatan menampal tayar margin untung boleh mencapai 80% - 100 %.



JIKA ANDA BERMINAT, SILA BERHUBUNG SEGERA DENGAN KAMI :

AERY : 016 980 9246 
EMEL : aerytyre@gmail.com



* Mesin boleh ditukar kepada mesin jenama lain yang sama nilai dan sama jenis jika stok mesin pada masa itu tiada dalam stok.

* Mesin boleh diupgrade dengan tambahan kos.

*untuk pelanggan di Sabah Dan Sarawak Pakej boleh diposkan dengan bayaran tambahan kos transport dan jika melibatkan pemasangan kos kapal terbang, hotel dan lain lain kos yang terlibat akan dikenakan.




24 comments:

  1. sy mcm berminat je nk bukak kedai tayar nih...

    ReplyDelete
  2. kalau berminat. jangan tunggu lama lama encik bulat

    ReplyDelete
  3. tp sy x tau nk mulekan mcm mane...sy langsung x de pengalaman...

    ReplyDelete
  4. jika encik ambil pakej ini, saya akan ajar asas kedai tayar dan cara kendalikan mesin

    ReplyDelete
  5. Sy akan hubungi Encik Aery A.S.A.P... rasenye sy berminat & bagus jugak pakej Encik Aery nih...boleh bg training asas kedai tayar dan cara kendalikan mesin itu sudah baik x perlu sy nk pergi kursus2 yg berkaitan...

    ReplyDelete
  6. ok. 0169809246. Dimana ada kemahuan. Di situ ada jalan.

    ReplyDelete
  7. hi encik aery..bagaimana pula jika saya sudah mempunyai sebuah bengkel dan berhasrat menambah perkhidmatan tayar. Boleh kurangkan sedikit harga pakej tu tak? kebanyakan tools dah ada...

    ReplyDelete
  8. Hi Saudari Farah, jika saudari sudah mempunyai tools dan bercadang hendak menambah perkhidmatan tayar, saudari boleh untuk membeli mesin tayar dan tayar sahaja. Tak perlu ambil pakej. Untuk maklumat lanjut sila hubungi saya di 016-9809246 (Aery)

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  9. barang jualan tu..kiradalam pakej ni jugak ke...

    ReplyDelete
  10. Ya abe joe..apa yg ada dalam gambar..itu yg akan anda dapat.

    ReplyDelete
  11. salam... saya minat nak buka kedai service tayar nie... modal insyaAllah xde maslah cuma bab ilmu tu maslah skit....

    ReplyDelete
  12. Wslam tuan gajet terkini. Untuk permulaan kami akan beri tunjuk ajar cara penggunaan mesin dan pengurusan kedai. Tiada masalah tuan, asalkan ada minat.

    ReplyDelete
  13. salam en.aery, btol ke ni?ke spam je....kalau btol bleh bg full list barangan utk package 35k bserta add onbalancer machine 2nd...emel di armadasutera_ent@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam tuan.Terima kasih kerana berminat. Untuk respon segera, Tuan boleh whatsapp saya 016 980 9246. AERY.

      Delete
  14. Waalaikumussalam Damia Alisya.
    Perniagaan yang kami jalankan adalah perniagaan yang berdaftar dengan SSM. Tiada faedah untuk kami melakukan spam. Apatah lagi skim cepat kaya.

    Kami bermatlamat membantu usahawan bumiputera yang berminat menjalankan perniagaan kedai tayar, tetapi tidak mempunyai pengalaman dan membantu mereka merealisasikan perniagaan mereka.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  15. salam encik aery....sy amat berminat dgn pakej yg ditawarkan....bagaimana untuk servis mesin atau calibrate mesin....tuan ade sediakan perkhidmatan tersebut x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam tuan.Terima kasih kerana berminat. Untuk respon segera, Tuan boleh whatsapp saya 016 980 9246. AERY.

      Delete
  16. assalamualaikum encik, jika saya ingin buka bengkel tayar berapa anggaran kosnya termasuk kos peralatan..bengkelnya taklah besar sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam tuan.Terima kasih kerana berminat. Untuk respon segera, Tuan boleh whatsapp saya 016 980 9246. AERY.

      Delete
  17. assalamualaikum encik, jika saya ingin buka bengkel tayar berapa anggaran kosnya termasuk kos peralatan..bengkelnya taklah besar sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslam tuan. Tuan whatsapp saya 016980 9246

      Delete
  18. Salam alaikum tuan. Artikel ni tarikh 2013. Mohon update harga terkini... masih sama ke? Trima kasih admin..

    ReplyDelete
  19. No tel yg dipaparkan masih available lagi ke?.takde reply

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan boleh wasap kami 0169809246..terima kasih

      Delete